Menü

Fiús játékok az igazi kis vagányoknak

A Pingvin Játék Webáruház fiúknak szánt játékai között találod azokat a játékszereket, melyek garantáltan nagy örömet okoznak a kissrácoknak. Az autós játékokon keresztül az akciófigurákon át igazán széles spektrumon válogathatsz a legjobb fiús játékok és kiegészítők között! Webáruházunk egyes alkategóriáiban szemezgetve biztos találsz olyan játékokat, melyek sok vidám és felhőtlen pillanattal ajándékozzák meg a fiúkat. Számtalan olyan fiús játék is akad nálunk, melyekkel szó szerint játszva sajátíthatnak el olyan kompetenciákat, amik a későbbiek folyamán jól jönnek majd. Ilyenek például a barkácsolós játékok, azaz a szerszámok gyerekeknek készült verziói.

Autók és járművek

Autók és járművek

Autós játékok minden mennyiségben! Egy fiú gyerekszobájából sem hiányozhatnak az autós játékok és az ezekhez tartozó kiegészítők. Egy játék autó önmagában is képes lefoglalni a lurkókat, de a megfelelő kiegészítőkkel együtt a kocsis játékok hosszú órákra önfeledt időtöltést biztosítanak.
Akciófigurák

Akciófigurák

Mesehősös, filmes akcióhősök és további akciófigurák várnak rád a Pingvin Játék Webáruház kínálatában. Legyél Te is igazi hős! Találd meg a tökéletes társat a világ megmentéséhez az akciófigurák között, és már bele is vetheted magad az izgalmas kalandokba!
Játék fegyverek, puskák, íjak

Játék fegyverek, puskák, íjak

A gyermeked arról álmodik, hogy modern szuperhős lesz? Váltsd valóra az álmát! Minőségi és biztonságos fegyveres játékok közül válogathatsz játék webáruházunk kínálatában. A játékfegyverek között olyan különlegességeket is megtalálsz, mint a profi szivacslövő szettek!
Játék kardok, pajzsok

Játék kardok, pajzsok

Szinte minden kisfiú imádja a középkori lovagokat és szívesen ki is próbálná a lovagi fegyvereket. A lovagos játékok elengedhetetlen kelléke a játék kard és természetesen a pajzs. Játék webáruházunk termékei között minden kis lovag megtalálja a számára tökéletes játék kard, pajzs kombinációt.
Csata és katona szettek

Csata és katona szettek

Csata és katona szettek nagy választékban a Pingvin Játék Webáruház kínálatában. A legújabb játék katonák, felszerelések és kiegészítők egy helyen. Katonás játékok a legizgalmasabb küldetések megvalósításához többféle változatban. Válogassátok össze a legjobb csapatot!
Robotok, transzformerek

Robotok, transzformerek

A gyerekek évtizedek óta imádják a robotos játékok szinte valamennyi formáját. A robotos játékok legújabb változatai a transformers játékok. Az alakváltó robot figurák garantáltan minden kisfiú kedvencei lesznek. Játék webáruházunkban robotok és transzformerek széles választékával várunk!
Pörgettyűs játékok

Pörgettyűs játékok

Olyan játékot szeretnél, ami kis helyen is elfér, egyszerű, de mégis látványos és a gyerekek imádják? A pörgettyűs játékok között biztosan megtalálod, amit keresel. Pörgettyűs játékok többféle változatban a Pingvin Játék Webáruház kínálatában. Indulhat a pörgés?
Barkács szettek, szerszámok

Barkács szettek, szerszámok

Minden gyerek imádja utánozni a szüleit, különösen akkor, ha lehet fúrni-faragni. Webáruházunban megtalálhatod a kis ezermesterek kezébe illő játék szerszámok, barkács szettek legjobbjait. Komplett barkácskészlet gyerekeknek a Pingvin Játék Webáruházban.
Golyópályák

Golyópályák

Gyermeked szereti az építős játékokat, de valami érdekesebbet keresel? Válaszd a golyós játékok és a golyópálya nyújtotta izgalmakat! A golyópályák építése különleges élmény. Az elemekből speciális kombinációkat kell létrehozni úgy, hogy a golyó akadálymentesen végiggurulhasson rajta!
Egyéb fiú játékok

Egyéb fiú játékok

Ebben a kategóriában találhatók azok a fiús játékok, melyek máshonnan kimaradtak. Érdemes itt is körbenézni, ha esetleg nem találtad még meg a gyerekjátékok között azt, amit kerestél, mert meglehetősen széles spektrumon mozognak azok a termékek, melyek itt kaptak helyet.