Termékek Menü

Autós játékok, játék autó a járművek szerelmeseinek

Az autók és egyéb járművek világa a felnőtteket is lenyűgözi, hát még a gyerekeket! A játék autó nem hiányozhat egy kisfiú játékai közül, de ez még csak a jéghegy csúcsa. A Pingvin Játék Webáruház kínálatában sokféle autós játék közül választhatsz, hogy biztosan megtaláld a megfelelő darabokat. Az autós játékok mellé természetesen még sokféle kiegészítő is rendelkezésre áll, hiszen a legjobb az, ha az autóknak utakat, garázst vagy akár parkolóházakat lehet építeni. Kedvére szárnyalhat a képzelőerő, ha a kocsis játékok világában merül a gyermek! A klasszikus autós játékok mellett a legmenőbb újdonságokat is megtalálhatod Webáruházunkban, szóval érdemes alaposan körbenézni!

Modell autók
Modell autók
Egy szép modellautó komoly darabja lehet bármelyik kis gyűjtő kollekciójának – kedvence a gyermeknek, aki az autók szerelmese és betéve tudja a márkajelzéseket, évjáratokat. Vagy ha eddig még nem tudta, a modellautó segítségére lesz abban, hogy jobban eligazodjon a gépjárművek világában.
Autópálya, vasútpálya
Autópálya, vasútpálya
Egy teljes közlekedési hálózat megépítésének kihagyhatatlan kelléke az autó- és vasútpálya. Az autópálya játék segítségével a kis autókat irányítóik bárhova eljuttathatják játék közben, míg a vasútpálya biztosítja a fontos sínpárt bármely játék vonat számára.
Parkolóház, garázs
Parkolóház, garázs
Az autó rajongóinak elképzelhetetlen, hogy járművük ne egy garázs vagy egy parkolóház védelmét élvezze. A kisfiúknál sincs ez másként, a játék garázs vagy a parkolóház játék kötelező kiegészítő az otthoni jármű parkhoz. Nézz körül és találd meg a legalkalmasabb játék garázs vagy parkolóház készletet!
Repülő, helikopter
Repülő, helikopter
A repülős játékok már csecsemőkortól kezdve, egészen iskolás korig a kis- és nagyfiúk kedvencei közé tartoznak. Az egyszerűbb, biztonságos, egészen picik számára készült repülős játékoktól kezdve a kidolgozott modellekig széles a választék, a siker pedig biztos, ha ilyen a meglepetéssel készülsz.
Vonat, villamos, busz
Vonat, villamos, busz
A gyerekek egy része egyszerűen megőrül a buszos és vonatos játékokért! Ajándékként pedig a többiek számára se rossz választás a játékvonatok, játékvillamosok vagy buszos játékok, hiszen kiválóan beépíthetőek a gyerekszobában épülő játékváros elemei közé.
Motor, Qaud
Motor, Qaud
A motoros játékok a legvagányabb fiús játékok közé tartoznak, nem véletlenül. Ha ilyesmivel készülsz, azzal nem hibázhatsz, hiszen a motoros játékok már önmagukban is nagyon mutatós darabok, és sosem árt egy újabb menő járgány a gyerkőc kedvenc akciófigurájának.
Hajó, motorcsónak, tank
Hajó, motorcsónak, tank
Egy hamisítatlan katonai küldetés vagy vízi ütközet? A Pingvin Játék Webáruház kínálatában mindent megtalálsz, amire a csatához szükséged lehet. Tankos játékok és hajós játékok széles választékával várunk. Valódi modell tankok és radarokkal felszerelt hajók várnak rád!
Rendőr, mentő, tűzoltó jármű
Rendőr, mentő, tűzoltó jármű
Különleges rendőrös játékok és tűzoltós játékok várnak rád a Pingvin Játék Webáruház online polcain. Kínálatunkban az egészen kicsiknek egyszerűbb, néhány darabból álló játékokat, a nagyobbaknak igazi LEGO különlegességeket ajánlunk. Válaszd ki a gyermeked életkorához legjobban illő játékokat!
Traktor, munkagépek
Traktor, munkagépek
A traktor és munkagépek kategóriában olyan játékokat találsz, amelyek a kisfiúknak talán a legkedvesebbek. Webáruházunkban mozgatható karú markoló, szemetesautó, daruskocsi, dömper, útjavító munkagép, úthenger, világítós buldózer és a traktoros játékok széles választéka is elérhető!
Távirányítós járművek
Távirányítós járművek
Már évtizedek óta a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak a távirányítós járművek. A Pingvin Játék Webáruház kínálatában a távirányítós autó és a távirányítós helikopter legújabb változatai között válogathatsz. Hot Wheels - Star Wars, Lego és Nikko RC járművek széles választékával várunk!
Űrhajók, vadászgépek
Űrhajók, vadászgépek
Az űrhajók és a vadászgépek kategóriában a repülés fiatal szerelmeseinek kínálunk látványos játékokat. Az űrhajós játékok között megtalálod a Star Wars járműveit, amelyektől igazán varázslatos lesz a repülős játék. Nézz körül webáruházunkban, és válassz az űrhajós játékok közül!
Egyéb járművek, közlekedési táblák
Egyéb járművek, közlekedési táblák
Gyermekeknek való közlekedési táblák segítségével a csöppségek játszva tanulhatják meg a kresz szabályait, így már egészen kicsi koruktól kezdve tudni fogják, hogyan kell biztonságosan közlekedni. A közlekedési táblákat megtalálod a Pingvin Játék Webáruház polcain.
Carrera játékszettek
Carrera játékszettek
Ha autók és autóverseny, akkor Carrera játék! A Carrera játékok egyedülálló példái a profizmussal és minőséggel összeállított autóversenyzős játékoknak. Minden részletre kitérő pontossággal megtervezett Carrera játék autó- és versenypályái remek szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.