Menü

Gyerekjátékok és felnőtt játékok széles választékban

Üdvözlünk a Pingvin Játék Webáruházban! Amint azt látni fogod hatalmas készlettel készültünk minőségi gyerekjátékok és egyedi felnőtt játékok terén. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő játékot. Hiszünk benne, hogy az értelmes gyerekjátékok és a máshol nem kapható, egyedi felnőtt játékok meggyőznek téged is arról, hogy érdemes a közös családi és baráti időt játékkal tölteni. Ha kérdésed merül fel, vagy nincs ötleted milyen gyerekjátékok lennének megfelelőek számodra, keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol a Pingvin Játék Webáruház kollégái készséggel állnak rendelkezésedre! Sok nevetéssel és gondolkodással teli vidám játékélményt kívánunk! 

Bébijátékok

Bébijátékok

A bébi játékok nem csupán arra jók, hogy lekössék a kicsik figyelmét, hanem azért is hasznosak, mert fejlesztik a babák érzékszerveit, hiszen az ilyesfajta gyerekjátékok a külvilág megismerésében segítenek az apróságoknak. A baba játékok tervezésénél természetesen kiemelt szempont a biztonság.
Kreatív és készségfejlesztő játékok

Kreatív és készségfejlesztő játékok

A kreativitásra nevelés legkézenfekvőbb módja a fejlesztő játékok használata. Sokféle kreatív játék közül választhatunk, melyek megismertetik a gyerekeket az alkotás örömével. Plusz a készségfejlesztő játékok használata sok gyakorlati előnnyel jár, például fejleszti a kicsik finommotoros mozgását is.
Lego

Lego

A LEGO nem hiányozhat egyik gyerekszobából sem! Ezt bizonyítja a legos játékok töretlen népszerűsége is, ráadásul a legújabb darabok mind kompatibilisek egymással, még az egészen kicsiknek készült DUPLO is összerakható a tizenéves korosztálynak szánt darabokkal.
Puzzle

Puzzle

A kirakós játékok és a puzzle gyakorlatilag szinonimák. Ugyan nem minden kirakós játék puzzle, de minden puzzle kirakós. Ez így talán nyakatekertnek tűnik elsőre, de a lényeg annyi, hogy a puzzle játékok remek szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Építőjátékok

Építőjátékok

Az építőjáték valószínűleg egyidős az emberiséggel. A legalapvetőbb típusnak számítanak az építős játékok és nagy előnyük, hogy játék közben igazán szabadon szárnyalhat képzelet! A kategórián belül található városépítős játékok pedig egészen új perspektívát adnak a gyerkőcöknek!
Plüssfigurák

Plüssfigurák

A plüss játékok soha nem mennek ki a divatból. Legyen szó egészen kicsi plüss figurákról vagy akár az ember méretűekről, mindenkinek megvannak a maga kedvencei. A plüss figurák nem csak a gyerekek életében tölthetnek be fontos szerepet, de gyakran még a felnőttek íróasztalán is találunk belőlük.
Játékfigurák

Játékfigurák

Az építőjáték mellett a különböző játékfigurák is végigkísérték az emberiséget a történelem folyamán. Római kori leletek bizonyítják, hogy már régóta a lurkók kedvencei az ilyen-olyan játékfigurák, lovas játékok. Manapság többnyire a különböző mesefigurák, szuperhősök a legnépszerűbbek.
Fajátékok

Fajátékok

A fajátékok története is tekintélyes múlttal rendelkezik. Nem véletlen, hogy a mai napig töretlen a népszerűségük, hiszen fából szinte bármilyen játék elkészíthető. Nem utolsó szempont az sem, hogy a fajátékok teljesen természetes anyagból készülnek, ami manapság szinte már kuriózumnak számít.
Jelmezek

Jelmezek

Régebben napok mentek el például a farsangi jelmezek készítésével. Mára viszont már számtalan előre legyártott maskarából válogathatunk és a jelmezek gyerekeknek már nem csak feltétlenül farsangi mulatságra jönnek jól. Ezt bizonyítja, hogy bizony léteznek jelmezek felnőtteknek is!
Nyári játékok

Nyári játékok

Ha itt a jó idő, akkor irány a szabadba! A sportos játékok kiváló időtöltést biztosítanak az egész család számára, legyen szó biciklizésről vagy görkorizásról. Ha viszont csak pár unalmas órát kell valahogy eltölteni, akkor a kerti játékok kerülnek elő, úgymint a lengőteke vagy akár egy trambulin.
Party kellékek

Party kellékek

A party kellékek nélkülözhetetlenek egy háztartásból, hiszen a szokásos ünnepnapokon kívül bármikor előállhat egy alkalom. Egy party mit sem ér dekoráció és kiegészítők, szalagok és girlandok, különböző színű és alakú lufik nélkül. Webáruházunkban minden megtalálható, válassz a party kellékek közül!
Iskolai kellékek

Iskolai kellékek

Az iskolatáska a legalapvetőbb iskolai kellék, ezzel alighanem mindenki egyetért. Még egy remek sláger is született az róla. A megfelelő hátizsák, illetve iskolatáska kiválasztása nagyon fontos, hiszen a gyerekek nap mint nap ezt viszik a hátukon és egyáltalán nem mindegy, hogy a mennyire nehéz.
Egyéb játékok

Egyéb játékok

Az Egyéb játékok között olyan gyerekjátékok találhatók, amelyek más kategóriába nem sorolhatók. Ezek a gyerekjátékok lehetnek önálló darabok, kiegészítők vagy alkatrészek, egyéb játékok mellett használható gyerekjátékok. Ha webshopunkban nem találtad, amit keresel, nézz körül az egyéb játékok között!