Menü

Építőjáték kínálatunk kis építő mestereknek

Az építőjáték a legnépszerűbb játéktípus a bölcsődés, az óvodás és a kisiskolás korosztályban. Az építős játékok fejlesztik a logikát, a finommozgásokat és a kreativitást. Az építőjáték előnye, hogy az építőelemek bárhogy kombinálhatók, csak a fantázia szabja meg, egy építős játék milyen funkciót tölt be játék közben. Az építőjáték fejleszti a gyerekek térlátását is, megtanulják, mik az építés fizikai korlátai, és hogy az építős játékok használata közben végtelen számú a variáció. Az építőjátékok kedvelt változatai a városépítős játékok, ahol a gyerekek saját városkát alakíthatnak ki maguknak. Ezek a városépítős játékok is megtalálhatók webshopunkban, keresd az építőjáték kínálatában!

Mágneses építőjátékok

Mágneses építőjátékok

A Geomag és a Supermag játékok különlegessége a végtelen kombinálhatóságukban rejlik. A Pingvin Játék Webáruház speciális, mágneses Geomag játékai között olyan extrákat is találsz, mint a foszforeszkáló Geomag Glow készlet és az igazi csajos pink kiszerelésben készült Geomag játékok.
Mega Bloks

Mega Bloks

A Mega Bloks játékok építő kockákból állnak, az új szetteken ismert mesehősök figurái tűnnek fel. A Mega Bloks játékok ügyességi és készségfejlesztő játékok, az óvodások és a kisiskolások is szívesen töltik velük az időt. Webáruházunkban több változatuk megtalálható, válassz a Mega Bloks játékok közül!
Wader

Wader

A Wader játékok tüskés építőkockákból állnak, bármit ki lehet rakni belőlük, csak össze kell illeszteni az alkatrészeket a fésűs fogazatok mentén. A tárgyakat szétszedni is könnyű, a Wader játékok ezért óvodásoknak és iskolásoknak is alkalmasak. Webshopunkban a Wader játékok elérhetők, válassz közülük!
Műanyag építő játék

Műanyag építő játék

Építős játékok óriási választékát találod webáruházunkban kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A műanyag építős játékok fejlesztik a gyerekek kreativitását, színes darabjaikból különböző épületek, garázsok, benzinkutak építhetők. Válassz a műanyag építős játékok közül a legkisebbek számára is!
Fém szerelőjátékok

Fém szerelőjátékok

A fém építős játékok a nagyobb gyerekeknek nyújtanak izgalmas és igényes kikapcsolódást. Az autók, helikopterek, különböző épületek összerakása koncentrációt igényel, miközben az alkotás öröme igazi élményt nyújt. Válogass a fém építős játékok közül és az útmutatók segítségével építsetek meg bármit!