Termékek Menü

Kreatív és készségfejlesztő játékok minden korosztálynak

A kreatív és készségfejlesztő játékok a gyerekek fizikai és mentális képességeinek összehangolásában segítenek. A kreatív játék fejleszti a finommotoros mozgást, a szem és kéz koordinációját, a képzelet szárnyalását. A készségfejlesztő játékok a kitartás fontosságát is megtanítják, hiszen a kreatív alkotás élményéhez türelemre és elmélyülésre is szükség van. A fejlesztő játékok sikerélményt adnak a gyerekeknek, nap mint nap újabb kihívásokkal találkozhatnak, amelyekről kiderül, hogy képesek megbirkózni vele. A kreatív és készségfejlesztő játékok segítségével minden gyerek megtapasztalhatja az alkotás örömét. Nézz körül webáruházunkban, mely kreatív játék fejlesztheti gyermeked képességeit!

Festés, színezés
Festés, színezés
A festést és színezést imádó gyerekeknek igazi különlegességekkel készültünk a Pingvin Játék Webáruház kínálatában. A festős játékok között találsz fiús, sárkányos kifestőt, lányos, top modelles kreatív szettet és a legkisebbeknek is remek kikapcsolódást biztosító Mancs őrjárat színezőt.
Intelligens gyurmák
Intelligens gyurmák
Az intelligens gyurma újradefiniálja a gyurmázást. Nagyszerűen formázható, miközben nem ragad a kezedre és nem hagy foltot sehol. Az intelligens gyurma szakad, nyúlik, folyik, pattan – tépheted, formálhatod, ahogy csak akarod! Válassz a fantasztikus színű és illatú intelligens gyurmák közül!
Gyurma és gipsz szettek
Gyurma és gipsz szettek
Minden kisgyerek imád gyurmázni, ezért a Pingvin Játék Webáruház polcaira rengeteg gyurmás játékot válogattunk össze. A gyurmás játékok között, a klasszikus gyurmaszettek mellett, pasztell színű gyurmát, homokgyurma készletet és muffin készítő gyurmaszettet is találsz.
Mozaiktechnika, pötyi készletek
Mozaiktechnika, pötyi készletek
A kreatív játékok között érdekes technikát alkalmaz a mozaik játék. A pötyi készletek segítségével úgy alkothatnak a gyerekek, hogy még csak össze se tudják koszolni magukat, ennek ellenére csodás képeket tudnak alkotni a színes kirakókkal. Rendelj egy készletet, és a szórakozás garantált!
Homokkép készítő, képkarcoló
Homokkép készítő, képkarcoló
A homokkép készítő, képkarcoló játék a kreatív játékok közé tartozik. Egy speciális felületen kell elszórni a színes homokszemeket, amelyek végül egyetlen képpé állnak össze. A homokkép készítő színes szemcséiből bármi megalkotható. Nézz körül webáruházunkban és válassz egy képkarcoló készletet!
Mágneses játékok
Mágneses játékok
A rajztábla és a mágnestábla mindig nagy kedvenc volt, és ez továbbra is így van. Mivel kevés helyet foglal és kompakt, könnyű elvinni otthonról. Így a gyerekek akár az úton is egészen egyszerűen elszórakozhatnak a mágnestábla/rajztábla segítségével.
Nyomda szettek, mandalák
Nyomda szettek, mandalák
A nyomda szettek és mandalák között rajzoló, nyomdázó játékokat találsz. A mandala játék körkörös sablonjának használatával végtelen számú, varázslatos lehetőség megrajzolható. A nyomda szettek pedig állatfigurás, dinoszauruszos, vizes és még sokféle változatban elérhetők. Nézz körül webáruházunkban!
Bűvész szettek
Bűvész szettek
Bármelyik házibulit feldobja, ha előkerül egy szuper bűvészdoboz és persze a hétköznapokat is színesebbé varázsolja – szó szerint. A Pingvin Játék Webáruház kínálatában található bűvészdoboz és bűvész szettek segítségével bárki „úgy csalhat”, mint a legendás Rodolfo!
Origami
Origami
Az origami különleges figuráit mindenki nagy csodálattal figyeli és természetesen a legtöbben szeretnék azt is megtanulni, hogyan készülnek ezek a varázslatos formák. A Pingvin Játék Webáruház origami készleteivel te is játszva megtanulhatod a legbonyolultabb darabok elkészítését is!
Tudomány és Játék
Tudomány és Játék
A tudomány és játék kategóriában a természettudományos játékok változatait találod. Egy jó fejlesztő játék ismertet és elgondolkodtat. Webáruházunkban pontosan ilyeneket találsz: elektromos, mágneses és kémiai folyamatok kerülnek a fejlesztő játék középpontjába. Nézz körül és válassz közülük!
Egyéb kreatív játék
Egyéb kreatív játék
Webáruházunkban sok kreatív játék között válogathatsz, melyek fejlesztik a legkisebbek készségeit és kielégítik a már konkrét hobbyval rendelkező gyerekek igényeit is. Foglalkoztató könyvektől kezdve a többféle kirakós játékokon át, a színezhető tárgyakig mindenféle kreatív játék megtalálható nálunk!