Menü

Nyári játékok a strand játékoktól a kerti játékokig

A nyarat nehéz elképzelni a megfelelő játékok nélkül, és ezek fontosak is ahhoz, hogy a gyerekeket kint tartsák a levegőn. Nemcsak a játékélményt tekintve, de egészségügyileg és a szociális fejlődés szempontjából is elsőrangúak azok a játékok, amelyeket a kertben, parkban, játszótéren játszhatnak a gyerekek. A nagymozgásos fejlődés mellett a levegőn játszható játékok egyúttal a szükséges fizikai erőnlét megszerzéséhez is elengedhetetlenek. Ezen felül segítenek a megfelelő egyensúlyérzék és mozgáskoordináció kialakulásában, sőt a kognitív készségekre is pozitív hatással vannak – akár az olyan egyszerű időtöltés is, mint a kerti hintázás.

Szabadtéri játékok

Szabadtéri játékok

A szabadtéri játékok, kerti játékok kínálatában sporteszközöket és kifejezetten a szabadban használható eszközöket találsz. Fontos, hogy a gyerekek minél többet rohangáljanak a szabadban, amelyhez a szabadtéri játékok kiváló kiegészítők. Nézz körül webshopunkban és válassz a szabadtéri játékok közül!
Sportjátékok

Sportjátékok

A sportjátékok között megtalálsz minden sportos eszközt, amely egy gyerek játéktárából nem hiányozhat. A sportos játékok kínálata a labdajátékoktól a védőfelszerelésekig tart, benne a sport játékok összes kellékével. Nézz körül webáruházunkban, és válassz a sportos játékok közül!