Termékek Menü

Sportjátékok télre és nyárra egyaránt

A gyerekeknek szinte végtelen energiájuk van és ennek lekötéséhez ideálisak a különböző sport játékok. Egyébként is, a rendszeres sportolás elengedhetetlen az egészséges életmódhoz és a sportos játékok megfelelő eszközök ahhoz, hogy a mozgás szeretetét már egészen fiatal korban megismertessük a gyerekekkel. A sportnak, mozgásnak abban is nagy szerepe van, hogy kialakuljon a megfelelő izomzat, ami előfeltétele a helyes testtartásnak. Plusz a sportos játékok a megfelelő mozgáskoordináció kialakulásában is fontos szerepet játszanak. A Pingvin Játék Webáruház kínálatában a legnépszerűbb sport játékok mellett különböző védőfelszereléseket is találsz, hiszen a biztonság ebben az esetben is fontos.

Labdajátékok
Labdajátékok
A Pingvin Játék Webáruház kínálatában, a Labdajátékok kategóriában tölcséres és kesztyűs labdás játékok között válogathatsz. A ma már retronak számító, neon színekben pompázó, Catch Ball szetteket szabadtéren is használhatjátok, ezért tökéletes választás például strandoláshoz.
Kerékpárok, rollerek
Kerékpárok, rollerek
Igazi mérföldkőnek számít az első gyerek bicikli, de egy gyerek roller is nagy örömet tud okozni a lurkóknak! Biciklizni vagy rollerezni remek időtöltés és minél korábban ismertetjük meg a gyerekeket a mozgásnak ezzel a fajtájával, annál biztosabb, hogy később is örömüket lelik majd benne.
Gombfoci, csocsóasztal
Gombfoci, csocsóasztal
Generációk egész sora nőtt fel a gombfoci asztal mellett és ez a remek időtöltés még ma sem ment ki a divatból. A csocsóasztal is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen sokunknak okozott, sőt, okoz a mai napig felhőtlen szórakozást, amivel érdemes megismertetni már a legfiatalabbakat is!
Gördeszkák, görkorcsolyák
Gördeszkák, görkorcsolyák
A görkorcsolya és a gördeszka vitán felül a legmenőbb gyerekjátékok közé tartoznak, és mindkettő kiemelten fejleszti a mozgáskoordinációt és az ügyességet. Míg a gördeszka inkább a vagányabb gyerekeknek lesz tökéletes ajándék, a görkorcsolya mindenkinek szuper választás.
Védőfelszerelések
Védőfelszerelések
Ugye, hogy sokkal nyugodtabb vagy, ha a gyermeked visel védőfelszerelést, miközben a bicajt nyúzza vagy a görkorival repeszt? Válaszd ki kínálatunkból a szükséges felszereléseket, és engedd a lurkókat, hadd teszteljék a sportjátékok és a saját határaikat!
Egyéb sportjátékok
Egyéb sportjátékok
Az egyéb sportjátékok kategóriában minden olyasmit megtalálsz, amire nem bukkantál rá a sport játékok között. Itt szerepeltetjük például a trambulint, a céllövő pisztolyt, a speciális frizbit, érdemes itt is alaposan körülnézni. Webáruházunk kínálata a sportos játékok igazi aranybányája!