Menü

Szabadtéri és kerti játékok

Legyen szó homokozóról, hintáról vagy csúszdáról, a Pingvin Játék Webáruház kínálatában a legjobb szabadtéri játékok találhatók! A kerti játékok segítségével könnyűszerrel saját játszóteret varázsolhatsz a kertben, nyáron pedig privát strandot is kialakíthatsz egy felfújható medencével, melyeket széles választékban találsz meg nálunk, legyen szó bármilyen méretről vagy színről.
A kerti játékok alapvetésének számító ilyen-olyan labdák, illetve labdajátékok mellett komplett homokozó szettek is rendelkezésedre állnak, hogy a szabadban eltöltött idő még csábítóbb legyen. Nézz körül most webáruházunk széles kínálatában és válogass a legjobb szabadtéri játékok között!
Buborékfújók

Buborékfújók

A jó idő beálltával rögtön érdemes buborékfújó és aszfaltkréta után nézni, ezek ugyanis egyaránt remek örömforrást és szuper időtöltést jelenthetnek már a legkisebbeknek is! Az elején még egy kicsit talán segíteni kell nekik, de gyorsan belejönnek!
Homokozó játékok

Homokozó játékok

A homokozó játékok a gyerekkor elválaszthatatlan kellékei. Ha kicsit is jobb az idő, a gyerekek nem véletlenül veszik az irányt a homokozó felé, ahol szabadon építhetnek és rombolhatnak. Válassz a legjobb homokozó játékok közül, és tedd még szuperebb élménnyé a homokozást!
Játéklabdák

Játéklabdák

"Itt egy szép könyv, ott egy labda” – labdajátékok nélkül nem teljes egy játékgyűjtemény sem! Bármelyik gyermeknek könnyedén örömöt szerezhetünk egy labdával, legyen az klasszikus pöttyös, vagy valamilyen mesefigurás. Webáruházunkban a labdajátékok széles választékát találod!
Hinták, csúszdák

Hinták, csúszdák

A hagyományos gyerek csúszda és gyerek hinta napjainkban már nem csak a játszóterek kelléke. Webáruházunk kínálatából válogatva a legszórakoztatóbb privát játszóteret varázsolhatod saját kertedbe: a biztonságos gyerek hinta és gyerek csúszda hamar nagy kedvenc lesz!
Játszóházak, sátrak

Játszóházak, sátrak

Bunkert építeni mindig remek móka, főleg ha ehhez olyan szuper eszközök állnak rendelkezésre, mint egy szép sátor vagy egy menő gyerek játszóház. A gyerekek saját birodalmának kialakításához alkalmas játéksátor és gyerek játszóház kül- és beltéren egyaránt remek időtöltést biztosít.
Gyermek járgányok, motorok

Gyermek járgányok, motorok

A gyermek járgányok, motorok a kisgyerekek első járművei. A lábbal hajtós gyerek motor egy klasszikus modell, nem múlhat el gyerekkor gyerek motor nélkül. Ezzel tanulják meg a közlekedés alapjait, és alapozzák meg a kerékpározás tudományát. Webáruházunkban többféle gyerek motor megtalálható, válassz egyet!
Egyéb szabadtéri játékok

Egyéb szabadtéri játékok

Az egyéb szabadtéri játékok kategóriában megtalálhatók azok a gyerekjátékok, amelyekkel a kertben vagy kültéren játszhatnak a gyerekek. Ha a szabadtéri játékok között nem találtad meg, amit kerestél, nézz körül ezen a polcon is, hátha éppen itt lapulnak azok a gyerekjátékok, amelyekre szükséged van!