Menü
Ár:
2.355 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-12

YoYo Factory Whip yoyo

Ár:
2.355 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-12
Cikkszám: 0069866

Leírás és Paraméterek

A Whip egy kezdőknek szánt modell, amellyel könnyen és gyorsan elsajátíthatóak a yo-yo-zás alapjai sőt, nagyszerű teljesítményének köszönhetően a legprofibb trükkök is kivitelezhetőek vele. A Whip a méltán népszerű Grind Machine alapjaira épült annyi különbséggel, hogy nem található benne oldalcsapágy.

Egy fantasztikus teljesítményű, remekül használható, tökéletesen kiegyensúlyozott műanyag modell, a YoYoFactory Every1 széria első tagja. Ezt a sorozatot azzal a céllal indította a YoYoFactory, hogy a játékosok számára elérhetővé tegyen több olyan yo-yot, amelyek az árukat meghazudtolva kimagasló teljesítményt nyújtanak. és lássuk be - a Whip remek kezdés!

A YoYoFactory talán az egyik legnépszerűbb freestyle yo-yo gyártó cég a világon. Termékeiket magas minőség és precíz tervezés jellemzi, így nem véletlen, hogy több világhírű játékos is emellett a márka mellett tette le a voksát. A YoYoFactory termékpalettájában, az egyszerű kezdő típusoktól, a vérbeli bajnok modellekig minden megtalálható. A yo-yo-k mellett pedig izgalmas kiegészítők és hasznos alkatrészek teszik teljessé a kínálatot.

  • Szélesség: 41 mm
  • átmérő: 54 mm
  • Súly: 56 g
  • Játékstílus: freestyle
  • Szint: kezdő-haladó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!