Menü

Gyerekjátékok életkor szerinti bontásban

Gyorsítsd fel az ajándékkeresést és tedd egyszerűbbé a vásárlást – keresd meg a tökéletes ajándékot az életkor szerinti kategóriák segítségével! Mégse járj úgy, hogy első benyomásra kiválasztod a világ legjobb játékát, amihez aztán még 1-2 évig nem nyúlhat hozzá a gyerek, mert a számára nem biztonságos gyerekjátékok közül választottál. A játék webáruház életkor szerinti csoportosítása megkímél attól is, hogy véletlenül olyan játékkal érkezz a vendégségbe, amiből az ünnepelt már kinőtt. Böngéssz bátran webáruházunk kínálatában és pillanatok alatt találd meg a lehető legjobb ajándékot, ami életkor szerint is tökéletesen megfelel a kis ünnepeltnek!

1 éves kor alatt

1 éves kor alatt

A legkisebbeknek is szüksége van játékokra, mert így ismerik meg az őket körülvevő világot. A játékok 1 éveseknek nem tartalmaznak apró alkatrészeket, melyeket esetleg lenyelhetnek a kicsik, és ha egy játék 1 éveseknek készült, akkor az is alapvető szempont, hogy azt nyugodtan a szájukba vehessék.
1-2 éveseknek

1-2 éveseknek

Az 1-2 éveseknek készült játékok elsősorban a kisgyerek nagymozgásos és kismozgásos fejlődését támogatják. Az 1-2 éveseknek a legkedvesebb játékai a pedál nélküli motorok, a homokozó játékok vagy a képeskönyvek. Webáruházunkban megtalálod a játékok 2 éveseknek szánt kínálatát!
3-4 éveseknek

3-4 éveseknek

A 3-4 éveseknek készült játékok az óvodáskor első játékai. A problémamegoldó játékok 3 éveseknek, vagy a kézügyesség fejlődését segítő játékok 4 éveseknek mind azt szolgálják, hogy a kisgyerek az élet valós problémáit ismerje meg. Webáruházunkban megtalálod a játékok 3-4 éveseknek szánt kínálatát!
5-6 éveseknek

5-6 éveseknek

A játékok 5 éveseknek; illetve egy játék 6 éveseknek már összetettebb játékszernek számítanak. Az 5-6 éveseknek való játékok már egy bizonyos fokú önállóságot feltételeznek a gyerkőc részéről és gyakorlatilag az iskolai évekre készítik fel a lurkókat, persze játékos formában.
7-8 éveseknek

7-8 éveseknek

A 7-8 éveseknek készült játékok már a kisiskoláskor követelményeihez igazodnak. A játékok 7 éveseknek szánt kínálatában például kézműves kellékeket, a játékok 8 éveseknek szánt kínálatában pedig különböző társasjátékokat találsz. Webáruházunkban külön válogathatsz a 7-8 éveseknek a játékok közül!
9-12 éveseknek

9-12 éveseknek

A 9-12 éveseknek készült játékok már a kiskamaszkor követelményeihez igazodnak. Ezeknek a gyerekeknek éppen kinyílik a világ, szeretnék megismerni, minden érdekli őket, és mindent ki is akarnak próbálni. Webáruházunkban megtalálod a játékok kamaszoknak szánt kínálatát!
13 éves kor felett

13 éves kor felett

Nehéz a tinik kedvében járni, főleg ha játékokról van szó. Hiszen ők már nem gyerekek, de még nem is felnőttek. Természetesen léteznek játékok tiniknek is és akadnak köztük igazán menő darabok, melyekre senki sem tudna nemet mondani.