Menü

Babás játékok, játék baba kislányoknak

A babás játékok már az ókorban sem hiányozhattak a kislányok kezéből és ez nincs másképp napjainkban sem. Persze mára már jóval nagyobb játék baba választék áll rendelkezésünkre, mint eddig bármikor a történelem folyamán és a Pingvin Webáruház kínálata igyekszik minden igényt kielégíteni. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Barbie babák és a Götz babák, de a legújabb rajzfilmek ihlette játék babák is kelendőek. Persze a babázás akkor az igazi, ha lehet öltöztetni, fésülgetni őket, ezért a babás játékok kiegészítői között is érdemes keresgélni és persze ne feledkezzünk meg a babaházakról sem! Ha szétnézel a webáruházunkban, akkor egészen biztosan megtalálod a megfelelő babás játékot!

Götz babák

Götz babák

Götz baba, kiegészítőkkel széles választékban a Pingvin Játék Webáruház kínálatában. Ez a különleges játék baba a megszólalásig hasonlít egy igazi babára, ettől igazán izgalmas a vele való játék. A cuki babákhoz bájos ruhácskákat és kiegészítőket is találsz játék webáruházunk polcain.
Barbie babák

Barbie babák

A Barbie babák, ruhák és kiegészítők évtizedek óta vezetik a legnépszerűbb lányos játékok listáját. A barbie baba és a barbie játékok minőségi kínálata nem véletlenül ejti rabul a kislányokat, egyedi stílusuk meghatározó. Nézz körül webáruházunkban és válassz a legújabb barbie játékok közül!
Disney hercegnők

Disney hercegnők

A Disney hercegnők a filmvászon megelevenedett babái, népszerűségüket a nagy mesefilmek alapozták meg. Mindegyiküket megtaláljuk a játékok között, az aranyhajú hercegnők vagy Pocahontas szépsége mindenkit elbűvöl. Nézz körül webshopunkban, ismerd meg őket és válassz a Disney hercegnők közül!
Steffi, Evi Love

Steffi, Evi Love

Webáruházunkban a Steffi család számos tagja megtalálható. A barátságos arcú, tökéletes testfelépítésű, öltöztethető játék baba a lányok kedvence. Kiegészítőkkel, fiú és lány babákkal, illetve színes, csinos ruhadarabok kombinációjával a Steffi játék baba mindig változatos szórakoztatást nyújt.
Hajas babák

Hajas babák

A hajas baba elengedhetetlen kelléke a kislányok gyerekszobájának. A szülői minta utánzása nagyon fontos része a gyermekek fejlődésének és a játék baba lehetőséget ad a csöppségeknek arra, hogy gondoskodjanak valakiről, éppen úgy ahogy az anyukájuktól látták.