Menü

A Pingvin Játék Webáruház bemutatja fantasztikus társasjáték kínálatát

Már az írás kialakulása előtt játszottak társasjátékokkal és a történelem során majdnem minden civilizációnál fellelhető volt a táblás játékok valamilyen formája. Napjainkban pedig már sok társasjáték elérhető a számítógépen keresztül is, de az igazi kedvencek még mindig a klasszikus formában jelenlévő, táblás társas- és kártyajátékok. A Pingvin Játék Webáruház készletében megtalálható az egészen kicsiknek szánt Junior társasjáték, a nagyobbak kedvére való Oktató, fejlesztő társasjáték és van kifejezetten felnőttek számára kialakított társasjáték is. Azokról sem feledkeztünk el, akik sokat utaznak. Nekik ajánljuk webáruházunk Úti és Családi társasjátékait!

Kártyajátékok

Kártyajátékok

A kártyajátékok mindig is a legnépszerűbb játékok közé tartoztak, ami érthető is, hiszen egy pakli kártya elfér a zsebben, így ez a tökéletes úti játék. Az Unótól az autóskártyákon át az ismeretterjesztő kártyajátékokig és a klasszikus francia, illetve magyar kártyáig itt mindent megtalálsz.
Stratégiai társasjátékok

Stratégiai társasjátékok

A Pingvin Játék Webáruház kínálatában stratégiai játékok széles választéka vár, amelyek között nem csak a gyerekek találhatják meg kedvencüket. Kínálatunkban több olyan stratégiai játék is helyet kapott, melyek remek kikapcsolódást biztosítanak az egész család számára.
Családi társasjáték

Családi társasjáték

A klasszikus családi társasjátékok, mint a Gazdálkodj okosan!, a Ki nevet a végén? vagy a Jenga mellett már a Magyar népmesék világába vagy a Star Wars univerzumába elkalauzoló családi társasjátékok is elérhetőek, így biztosan találsz olyat, amivel az egész família jól mulat.