Menü

Családi társasjátékok: együtt nevet a család

A közösen eltöltött idő egyik gyakori formája a társasjátékozás. A családi társasjáték – mint ahogy azt a neve is jelzi – az egész família számára szórakozást nyújt. Eközben a gyerekek olyan alapvető készségei fejlődnek, mint a kommunikáció vagy éppen a csapatmunka. Az sem egy elhanyagolható szempont, hogy társasjáték szabálykövető magatartásra nevel, ami a későbbiekben igencsak jól jöhet. A társasjátékozás oktató, nevelő hatásához nem fér kétség és persze nem csak a gyerekek, de a felnőttek is tanulhatnak új dolgokat játék közben. Webshopunkban rengeteg kiváló minőségű családi társasjáték található, úgyhogy ne habozz körbenézni!

Logikai/taktikai társasjátékok

Logikai/taktikai társasjátékok

A társasjátékok egyik alkategóriáját képezik a logikai társasjátékok. Az itt fellelhető logikai játékok egytől egyig olyan típusúak, melyeknél „nem ússzuk meg” gondolkodást, ugyanakkor időnként egy kis szórakoztató agytornára a kicsiknek és nagyoknak egyaránt szüksége van!
Gyorsasági/Megfigyelés/Reakció

Gyorsasági/Megfigyelés/Reakció

A reakció, gyorsasági társasjátékok a gyerekek reflexeit dolgoztatják. A társasjátékok gyerekeknek szánt ügyességi változatai fejlesztik ezeket a képességeket, és kiváló szórakozást jelentenek. Nézz körül webshopunkban és találd meg a társasjátékok gyerekeknek szánt változataiból legmegfelelőbbet!
Szó és asszociációs társasjátékok

Szó és asszociációs társasjátékok

A szójáték társasjátékokkal szórakozás közben fejleszthető a szókincs, ezért aztán ezek igazán hasznos társasjátékok gyerekeknek. A Pingvin Játék Webáruház kínálatában garantáltan megtalálod a legjobb szójáték társasjátékot, bármelyik korosztálynak is keresel is ilyet!
Kvíz/Ismeretterjesztő

Kvíz/Ismeretterjesztő

A kvíz/domino játékok a memória és a műveltség játékai. Segítségükkel könnyen lehet tanulni, és összemérni a játékosok tudását. A domino játék vagy a kvíz játékok régi kedvencei a gyerekeknek, és egyben segítői a szünidők hasznos eltöltésének. Webshopunkban választhatsz a domino és kvíz játékok közül!
Memóriajátékok

Memóriajátékok

A Memóriajátékok (Memory games) már a legkisebb gyerekeket is hosszan lekötik, gyakran a felnőttek csak ámulnak, milyen tehetségesnek bizonyulnak gyerekeik a memória játék során. Érdemes játszani velük, mert a memória játék hasznos agytorna a szülőnek is. Nézz körül webáruházunkban, és válassz a sok memória játék közül!
Kockajáték

Kockajáték

A Kockajáték az egyik legősibb játék, gyerekek és felnőttek is szívesen játsszák. A kockás játékok leginkább társasjátékok: a szabályok és kiegészítők változatai szerint lehet egyszerű kockajáték, vagy bonyolultabb, táblán játszott változat. Ha érdekel egy izgalmas kockajáték, nézz körül a webshopban!
Mesehős társasjáték

Mesehős társasjáték

A junior társasjátékok a felnőttekéhez hasonló, de egyszerűbb játékmenettel tervezett, látványosan animált játékok. A szabályokat a gyerekek gyorsan el tudják sajátítani, az önfeledt szórakozás pedig a műfaj jellegéből fakadóan garantált. Találd meg nálunk a gyereked következő kedvencét!
Úti és mágneses társasjáték

Úti és mágneses társasjáték

Az Úti társasjáték nagy segítség szülőnek és gyereknek egy hosszú utazáson, de az úti játékok egy nyaralásnak is fontos kellékei. Egy izgalmas úti társasjáték erősíti a családi kötelékeket, fejleszti a kommunikációt. Az úti társasjáték és más úti játékok megtalálható nálunk, nézz körül webáruházunkban!