Menü

Oktató és fejlesztő társasjátékok okos gyerekeknek

Az oktató, fejlesztő társasjáték könnyed formában, játszva tanít. A számolás vagy az óra leolvasásának megtanulása sokkal könnyebben megy, ha fejlesztő társasjátékok segítenek a gyerekeknek. A tudományok és művészetek világát is könnyebben felfedezheti egy gyerek, ha közben kalandor lehet a fejlesztő játékok színes világában. A fejlesztő társasjátékok története pedagógusoktól indult, akik szerették volna könnyen befogadhatóvá tenni az átadni kívánt tudást. Így született meg az oktató, fejlesztő társasjáték műfaja, amely ma már nem csak az iskolákban, hanem a családok polcain is megtalálható. Webáruházunk polcain nagy sikerű fejlesztő társasjátékok sorakoznak, válassz egyet a sok közül!

A Castle logix izgalmas várépítés 3 éves kortól, 48 egyre nehezedő feladvánnyal. A megoldás ellenőrizhető.

Castle Logix: Izgalmas várépítés 3 éves kortól!
Képes vagy-e megfelelõképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, megtalálni az egyetlen megoldást, ami a képen látható várat eredményezi? Azonban vigyázz - nem minden torony illik minden falba, és még az egyensúlyra is figyelned kell!
48 egyre nehezedõ feladvány található a Logikus Kastély (Castle Logix) játékban. A játék elemei fából készültek, igényesen megmunkált, festett elemek,mely igazán remekül fejleszti gyermekünket.

A játék menete:

1. Válassz a feladatfüzetből egy feladatot

         
 
 
2. Építsd fel a kastélyt az elemek felhasználásával. Vigyázz, mert csalóka! Nem biztos, hogy a leghosszabb elem oda illik, ahova gondolnád...
 
         
 
3. A megoldást ellenőrizheted a lap hátoldalán. Jó játékot hozzá! - Okosjatek.hu
 
                  
 
 
Egy további Castle Logix példa megoldással:
13.490 Ft 11.466 Ft
15%