Menü
Ár:
13.990 Ft

Piatnik - A Catan telepesei társasjáték (794995)

Ár:
13.990 Ft
Cikkszám: 0794995
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.

Leírás és Paraméterek

A Catan telepesei társasjáték az egyik legjobbnak tekinthető a táblás stratégiák között. A játék egy kolonizálásra váró, újonnan felfedezett szigetet állít a középpontba, ahol az lesz a feladatod, hogy benépesítsd az új földrészt, saját településeket hozz létre, és lehetőségeidhez mérten előbb érd el céljaidat, mint ellenfeleid.

Akárcsak a legtöbb stratégiai játékban, a Catan telepeseiben is hatszög alakú földterületek alkotják a játékteret. Mindegyik mezőről nyersanyagokat termelhetsz ki, így különféle érceket, gabonát, fát, gyapjút vagy éppen téglát, amelyeket felhasználhatsz a terjeszkedéshez, újabb városok építéséhez, a meglévők fejlesztéséhez, de természetesen utakat is építhetsz, sőt kereskedhetsz másokkal, ha úgy véled, hogy ezzel előbb értheted majd el céljaidat.

A Catan telepesei társasjáték rendkívül összetett élményt garantál számodra, amelyben oda kell figyelned ellenfeleid lépéseire, városaid elhelyezkedésére, de még inkább arra, hogy honnan és pontosan milyen nyersanyagokra számíthatsz, lévén a játéktérről csak olyan alapanyagokból profitálhatsz, amelyek mezői szomszédosak valamelyik településeddel. 

Nem árt azonban vigyázni, mert nem csak te, hanem az ellenfelek is egyre erőszakosabban terjeszkednek majd, és minél kevesebb lesz a nyersanyag, annál jobban egymásra lesztek utalva, így sokszor csak az győzhet a játékban, aki jobban taktikázik a többieknél.

A Catan telepesei társasjáték garantáltan minden alkalommal képes lesz életre szóló élményeket biztosítani úgy, hogy közben nem csak elfelejthetjük vele a mindennapokat, hanem stratégiai érzékeinket és problémamegoldó képességeinket is fejleszthetjük általa, amivel a mindennapokban is sokkal könnyebben gyűrhetjük majd le az akadályokat. Ajánlott korosztály: 10-99 éves korig, 3-4 éves korig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!