Termékek Menü

Djeco Tip Top Clap kártya 5120

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.750 Ft
Cikkszám: 51201
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
További képek

Leírás és Paraméterek

Tip top clap, utánzós kártyajáték a Djeco-tól.

Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék. Összekovácsolja a csapattagokat, mókás memóriafejlesztő: emlékezz a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben!

A grimaszok, cselekvések a kártyákon: taps, madárfütty, kacsintás, pukizás, kézzel asztalra csapás, nyelvnyújtás, nyávogás, lábbal dobbantás.

Egyszerű játékvariáció:

Az első játékos húz egy kártyát és leutánozza a kártyán látott mozdulatot vagy grimaszt. A következő játékos is húz egy kártyát, elismétli az előző játékos mozdulatát, majd a most húzott kártyán lévő mozgást vagy grimaszt. A következő játékos húz kártyát, az eddig bemutatott összes gesztust utánoznia kell a helyes sorrendben majd a saját kártyáján találhatót és így folytatódik a játék amíg valaki nem ront...

Ha egy játékos ront, azaz téved a sorrendben, akkor büntetőkártyát kap a már felfordított kártyák közül. A többi felfordított kártyát félrerakjuk. A büntetőkártyát „nyert” játékos a még lefordított pakliból húz, így új játékkör kezdődik. A fent ismertetett szabályoknak megfelelően a játékosok egymás után húznak és utánoznak. (Ha a felhúzható kártyák elfogynak, keverjük meg a már felfordított kártyákat tartalmazó paklit és újból használhatjuk a lapokat a játék folytatásához, persze lefordítva)

Vita esetén a lapok visszanézésével ellenőrizhetjük a sorrendet.

Nehezített játékvariáció:

A játék a fent ismertetett módon zajlik, ám ha valaki rontott, büntetőkártyát kell választania, a már felfordított kártyák közül. Ezt hangosan számolja ki a legalsó kártyától kezdve és a választott kártyát meg is kell mutatnia a többi játékosnak. (pl. a 3. kártyát választottam!) A játék folytatódhat, ám a játékosoknak a büntetőkártyát ki kell hagyniuk az utánzás sorrendjéből!

A játék tartalma: 32 db kártyalap.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!